CJAS a imputat peste 4.600 de lei medicilor de familie

344

Pe parcursul lunii martie, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj a efectuat o serie de verificări la medicii de familie. Neregulile depistate cu ocazia acestor controale au fost sancţionate, medicilor imputându-se peste 4.600 lei.

În fiecare lună, Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj efectuează verificări la furnizorii de servicii medicale din judeţul nostru. Pe parcursul lunii martie, au fost efectuate nu mai puţin de 22 controale, opt dintre ele vizând medicii de familie. Pentru că au fost identificate nereguli, s-au aplicat şi sancţiuni, valoarea acestora fiind de 4.618,36 lei. Pe parcursul aceleiaşi luni, CJAS Gorj a recuperat 6.852,93 lei.
Reamintim faptul că în primul trimestru al acestui an, în urma controalelor efectuate de Corpul de Control al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, furnizorilor de servicii medicale din judeţul nostru li s-au imputat peste 42.000 lei. Au fost efectuate 56 de controale, unul dintre ele fiind inopinat.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here