Fiica directorului Zălog de la DGASPC Gorj a făcut senzație la Festivalul “Liviu Dafinescu”

1451

Teodora Elena Zălog, fiica lui Lucian Gheorghe Zălog, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj, a dansat minunat la Festivalul Dansului și Portului Popular pentru copii “Liviu Dafinescu”. Teodora urmează cursuri de dans la Palatul Copiilor, clasa prof. Codruța Florescu.

Trăim vremuri în care tentațiile tehnologice sunt tot mai mari, mulți tineri petrecându-și tot timpul liber butonând tablete, console sau telefoane inteligente. Cu toate acestea, mai există, încă, și copii care reușesc să se identifice cu activități sportiv-recreative, care le oferă și satisfacții sufletești. Un astfel de exemplu este Teodora Elena Zălog, fiica lui Lucian Gheorghe Zălog, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. “Teodora urmează cursuri de dans la Palatul Copiilor, clasa prof. Codruța Florescu, coordonator Ionuț Albu. Face dansuri din pasiune, dar nu a mai participat la concursuri până acum”, confirmă Lucian Zălog.

Pentru prima dată pe scenă, fără emoții
Teodora Elena Zălog a dansat minunat la Festivalul Dansului și Portului Popular pentru copii “Liviu Dafinescu”. Chiar dacă se afla pentru prima dată la un eveniment de acest gen, Teodora nu s-a lăsat învinsă de emoții, ci le-a învins și a reușit să se facă remarcată. A purtat cu mândrie portul popular, făcându-și părinții mândri și câștigând admirația celor din jur.  Teodora Elena Zălog are 10 ani, este elevă în clasa a III-a la Colegiul Național Spiru Haret și ador să danseze, deși își dorește să se facă medic. “Dansul este o activitate pentru suflet”, mărturisește tânăra. Mirela și Lucian Zălog, părinții Teodorei, o susțin și o încurajează să-și urmeze visurile.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here