Directorul Tănăsescu, fără drept de semnătură la DADR Gorj

343

Dan Tănăsescu, directorul DADR Gorj, este extrem de supărat că nu are date concrete în legătură cu ordinul pe care îl aşteaptă de la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale cu privire la prelungirea detaşării lui Ion Popescu la Piatra Neamţ până la data de 1 iunie şi continuarea mandatului acestuia până în aceeaşi perioadă. Ba mai mult acesta dă de înţeles că din cauza faptului că în momentul de faţă nu există un director, cu drept de semnătură, la direcţie s-a creat un adevărat haos.

În momentul de faţă, Direcţia Agricolă Gorj îşi desfăşoară activitatea fără a exista vreo persoană împuternicită să semneze documentele şi să ia decizii în numele instituţiei. Asta pentru că mandatul directorului interimar Dan Tănăsescu a expirat la 1 martie, moment în care la cârma instituţiei ar fi trebui să se întoarcă directorul titular al instituţiei, Ion Popescu. Asta, întrucât ordinul de detaşare a lui Popescu a expirat la data de 21 ianuarie 2013. Acesta a stat o perioadă la Galaţi, iar apoi a fost trimis la Piatra Neamţ, unde şi-a desfăşurat activitatea până la data de 21 ianuarie 2013.
Pentru că nu a primit nicio înştiinţare oficială, Popescu s-a întors în Gorj, pentru a ocupa funcţia mai veche, însă funcţia era încă ocupată de Dan Tănăsescu, la momentul acela.

“Perioada detaşării lui Popescu s-a prelungit, aştept ordinul oficial!”
Dan Tănăsescu susţine că transferul lui Popescu a fost prelungit până în martie. Pe faxul instituţiei nu a ajuns încă o înştiinţare oficială care să confirme însă păstrarea lui pe funcţie, însă se aşteaptă din clipă în clipă ca aceasta să sosească la Gorj.
“Eu am luat legătura încă de acum patru zile, am vorbit la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi mi s-a spus că perioada detaşării lui Ion Popescu s-a prelungit până la data de 1 iunie. Până în acest moment nu a ajuns ordinul oficial care să confirme păstrarea mea pe funcţie, însă aştept din clipă în clipă să ajungă”, a declarat Dan Tănăsescu.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here