UCB a afişat primele rezultate ale admiterii de toamnă

390

Pentru unele programe de studii din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) Târgu-Jiu admiterea de toamnă s-a terminat. Rezultatele parţiale ale acestei sesiuni de admitere au fost deja afişate. Înscrierile continuă până duminică la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative.

Cele mai multe locuri scoase la concurs de Universitatea „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu sunt cu taxă. Chiar şi aşa, absolvenţii de liceu nu au ratat şansa de a deveni studenţi, astfel că numărul celor care s-au înscris până în prezent este destul de mare. La Facultatea de Inginerie s-au terminat înscrierile, pe cele 65 de locuri cu taxă şi nouă fără taxă (dintre care două sunt pentru rromi şi alte două pentru absolvenţii din Republica Moldova cu diplomă de bacalaureat obţinută în România) candidând un număr aproape dublu de tineri. Rezultatele parţiale au fost deja afişate. Confirmarea locurilor se face până pe 15 septembrie, inclusiv, dată la care va avea loc şi afişarea rezultatelor după redistribuirea candidaţilor. În perioada 16-17 septembrie are loc confirmarea locurilor după redistribuirea candidaţilor. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 20 septembrie. La Facultatea de Educaţie Fizică, Litere şi Kinetoterapie au fost disponibile 72 de locuri şi s-au înscris 30 de candidaţi, la licenţă; la programele de masterat s-au înscris opt persoane, fiind disponibile 25 de locuri. Confirmarea locurilor se face în perioada 16-23 septembrie, pe 24 septembrie fiind afişate rezultatele finale.

Înscrierile continuă până duminică, la două facultăţi
La Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi la Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative înscrierile continuă până duminică, 16 septembrie. Cât priveşte numărul locurilor scoase la concurs, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor sunt disponibile 30 de locuri la Zi, 97 locuri a ID şi 86 de locuri la masterat (78 cu taxă, 7 fără taxă pentru etnici şi unul bugetat). Rezultatele finale se afişează pe 23 septembrie. La Facultatea de Relaţii Internaţionale, Drept şi Ştiinţe Administrative sunt disponibile 91 de locuri cu taxă şi unul fără taxă. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe data de 25 septembrie.
Minodora SUCEA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here