Cai putere, expuşi în Piaţa Prefecturii

382

Începând de ieri Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu s-a transformat într-un salon auto cu bijuterii pe patru roţi. Expoziţia de bolizi va fi deschisă oficial începând de astăzi, la aceasta fiind prezenţi cei mai importanţi dealeri auto. Aceştia expun peste 20 de modele auto aparţinând celor mai renumite mărci auto: Ford, Mercedes-Benz, Hyundai.

Expoziţia amplasă deja de ieri în Piaţa Prefecturii din Târgu-Jiu reuneşte o mulţime de autoturisme aparţinând unor mărci dintre cele mai celebre. Deja o parte din autovehicule au fost expuse până la acestă oră însă urmează să fie aduse şi alte maşini de la alte branduri auto. Preţurile unor astfel de maşini sunt destul de mari, unele dintre acestea ajungând şi la câteva sute de mii de euro. Din momentul în care au fost amplasate maşinile, nu a durat mult timp, până când curioşii si-au făcut apariţia pentru a admira bolizii de lux.

Privitul nu costă
Aşadar, iubitorii de cai putere, vor putea privi de astăzi cele mai frumoase maşini în cadrul acestei expoziţii din centrul oraşului. Mulţi nu îşi vor permite să îşi achiziţioneze astfel de maşini, însă cu siguranţă îşi vor dori măcar sa le admire, să le atingă sau să întrebe ce dotări au. Unii vor avea ocazia măcar să urce la volanul unei astfel de maşini care costă câteva zeci de mii de euro.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here