Se caută director la Casa Judeţeană de Pensii

336

casa de pensiiAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează concurs de recrutare, la sediul propriei instituţii, pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv adjunct al Direcţiei Stabiliri şi Plăţi Prestaţii din cadrul Casei Judeţene de Pensii Gorj.

Concursul se organizează la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în data de 28 aprilie 2011, orele 10:00, proba scrisă, şi în data de 2 mai 2011, orele 14:00 va avea loc interviul. Condiţiile de participare la acest concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv adjunct al Direcţiei Stabiliri şi Plăţi Prestaţii din cadrul Casei Judeţene de Pensii Gorj sunt deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum trei ani, cunoştinţe de operare PC, cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională (engleză sau franceză).

Conform Rodicăi Ghimişi, director coordonator al Casei Judeţene de Pensii Gorj, pe actualul post ce este scos la concurs de către ANFP se află angajata Daniela Negoiţă, numită cu delegaţie pe acest post încă din urmă cu şase luni de zile.

„La concursul organizat la Bucureşti, ar fi ideal să participe cineva din cadrul instituţiei noastre deoarece este vorba despre pensii, ale căror legi au fost schimbate atât de des şi sunt atât de stufoase.

Dacă va veni şi altcineva din afară care va întruni condiţiile, vom accepta. Din câte ştiu, angajata noastră din prezent pe postul de director executiv adjunct al Direcţiei Stabiliri şi Plăţi Prestaţii va participa la concursul organizat la sediul ANFP”, a declarat Rodica Ghimişi.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here