Elevi premiaţi pentru scurt metraje despre operele brâncuşiene

304

BIBLIOTECA JUDeteana Elevii care au participat la concursul „Brâncuşi, Târgu-Jiu, Ansamblul Monumental Calea Eroilor prin ochii tinerilor”, lansat de Biblioteca Judeţeană „Christian Tell”, şi care au fost desemnaţi câştigători, îşi vor primi, astăzi, premiile.

Astăzi, la ora 15:00, în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene „Christian Tell” are loc festivitatea de preimiere a elevilor care au înscris filme de scurt metraj la concursul lansat de Bibliotecă pe tema: „Brâncuşi, Târgu-Jiu, Ansamblul Monumental Calea Eroilor prin ochii tinerilor”. Proiectul s-a desfăşurat în parteneriat cu o firmă din muncipiul Târgu-Jiu, care a pus la dispoziţia organizatorilor premiile ce vor fi date câştigătorilor.

Conform reprezentanţilor Bibliotecii Judeţene „Christian Tell”, premii vor lua elevii situaţi pe primele locuri; prin urmare, câştigătorul locului întâi va primi o cameră foto, pemiul al doilea va consta într-o consolă pentru jocuri video, iar premiul al treilea va fi o cameră web. De menţionat faptul că la concurs s-au înscris cinci elevi din mai multe licee din municipiul nostru.

M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here