Spectacole, pentru Andrei

341

SDC12560Săptămâna aceasta, elevii de la Colegiul Tehnic Motru vor organiza o serie de spectacole în scop caritabil. Ei vor încerca astfel să strângă banii necesari operaţiei de transplant de măduvă, care îi va salva viaţa tânărului Andrei Cristian Moldoveanu.

Colegii lui Andrei Cristian Moldoveanu, elevul motrean, care în urmă cu câteva luni a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică, s-au implicat trup şi suflet în acţiuni caritabile, pentru a reuşi să strângă banii necesari intervenţiei chirurgicale la care trebuie să fie supus tânărul. Pe parcursul acestei săptămâni, elevii de la Colegiul Tehnic Motru vor organiza mai multe spectacole la Casa Sindicatelor din municipiu, scopul acestora fiind strângerea banilor care îl vor ajuta pe Andrei să plece în străinătate pentru a se opera. Suma necesară intervenţiei chirurgicale se ridică la 150.000 de euro.

200 de milioane s-au strâns

Până în prezent, mai multe persoane publice şi nu numai s-au implicat în acest caz, oferind diferite sume de bani, însă nu s-a reuşit strângerea sumei totale. “S-au strâns vreo 200 de milioane de lei vechi până acum. A dat şi Primăria Motru 2000 de euro, printr-o Hotărâre de Consiliu. Sperăm să reuşim să strângem întreaga sumă de bani şi să salvăm viaţa acestui tânăr, care are aproape 18 ani şi care suferă de o boală cumplită”, ne-a declarat Niculina Chiţulescu, director educativ la Colegiul Tehnic Motru. De asemenea, ea a mai spus că “în acest moment Andrei este în Motru, dar se pregăteşte pentru cea de-a treia şedinţă de chimioterapie, care este programată pentru data de 17 octombrie”.

În continuare, profesorii, dar şi colegii tânărului de la Colegiul Tehnic Motru, continuă să întreprindă diverse demersuri pentru a-l ajuta pe acesta. În plus, ei fac un apel către semenii noştri şi spun că oricine poate contribui cu orice sumă, pentru ca Andrei Cristian Moldoveanu să poată beneficia de transplantul de măduvă, intervenţie care, în definitiv, îi va salva viaţa.

Vom urmări evoluţia cazului şi vă vom informa, în consecinţă.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here