Nicolae şi Nicoleta Guţă, aplaudaţi de mii de rovinăreni

505

public fest berii rov facuta de mineCea de-a cincea ediţie a Festivalului Berii de la Rovinari s-a încheiat incendiar. Publicul strâns în număr extrem de mare a aplaudat minute în şir şi a cântat mai bine de o oră şi jumătate cu cei doi interpreţi de manele, Nicolae şi Nicoleta Guţă.

Duminică seara a luat sfârşit cea de-a cincea ediţie a Festivalului Berii de la Rovinari. După o săptămână în care zeci de comercianţi şi-au expus marfa pe Bulevardul Minerilor, serile de sâmbătă şi duminică au fost unele extrem de aglomerate, rovinărenilor alăturându-se şi petrecăreţi din localităţile învecinate. Astfel, după ce pe parcursul săptămânii s-au desfăşurat concursuri sportiv-recreative, sâmbătă seară, cei prezenţi la Rovinari au putut participa la un concurs de karaoke alături de unul dintre membrii trupei „Varză” şi au dansat pe muzica celor de la New Effect şi DJ Sllash.

Dansând pe manelele lui Guţă

cristi dules facuta de mineSeara de duminică a început cu acordarea premiilor şi a diplomelor echipelor câştigătoare din Turneul de Fotbal şi alte concursuri care s-au desfăşurat în incinta Ştrandului Orăşenesc Rovinari. Totodată, petrecăreţii strânşi în număr mare, alături de autorităţile locale, la scena amplasată pe Bulevardul Minerilor, au aşteptat nerăbdători sosirea regelui manelelor, Nicolae Guţă, şi a fiicei sale, Nicoleta Guţă. Deşi au venit cu o întârziere de o oră, aceştia şi-au mulţumit publicul, fiind aplaudaţi după fiecare melodie interpretată. În deschiderea recitalului, pe scenă a urcat o trupă de break-dance locală, iar Nicolae şi Nicoleta Guţă i-au uimit pe cei prezenţi, aducând un invitat special, un alt interpret de manele, Cristi Dules.

După ce acesta a interpretat câteva dintre cele mai cunoscute melodii ale sale, în aplauzele celor prezenţi au urcat pe scenă Nicolae şi Nicoleta Guţă, care, înainte şi după ce au apărut în faţa publicului, nu s-au sfiit să acorde autografe şi să se fotografieze cu fanii de la Rovinari. Cei doi manelişti s-au declarat încântaţi de primirea făcută de publicul din Rovinari, format din peste trei mii de persoane.

Ediţia trecută, încheiată cu o înfrăţire

gutafilip facuta de mineEdiţia din 2009 a Festivalului Berii a fost una de bun augur pentru autorităţile locale rovinărene, la finalul evenimentelor concretizându-se înfrăţirea dintre oraşul Rovinari şi oraşul Turek din Polonia. La festivalul de anul trecut, pe scenă au urcat mai mulţi interpreţi, printre care şi Anda Adam, Cristian Rizescu, Şuşanu, Nek, Claudia şi DeMarco.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here