DGFP Gorj cheamă la raport agenţii economici

287

Direcţia Generală a Finanţelor Publice (DGFP) Gorj cheamă toţi operatorii economici din judeţ la sediul instituţiei până mâine pentru a-şi depune raportările contabile întocmite până la 30 iunie a.c. Reprezentanţii DGFP Gorj spun că nu depun raportări contabile la 30 iunie acei operatori economici care nu au desfăşurat activitate de la data înfiinţării şi până la 30 iunie.

Pentru aceştia se depune o declaraţie pe propria răspundere a persoanei care are obligaţia gestionării operaţiunilor economice la firma respectivă.

Raportările contabile la 30 iunie trebuie să cuprindă următoarele formulare: situaţia activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii, contul de profit şi pierdere, date informative. Aceste raportări se depun pe suport magnetic împreună cu raportările contabile listate cu ajutorul programului de asistenţă elaborat de Ministerul Finanţelor Publice, semnate şi ştampilate. Într-un final, raportările se depun împreună cu o copie de pe codul unic de înregistrare, precum şi o copie a balanţei de verificare a conturilor sintetice.

I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here