Pugilistele gorjence dau tot ce e mai bun la Câmpulung-Muscel

404
În intervalul 21-28 martie, la Câmpulung-Muşcel se desfăşoară Campionatul Naţional de Tineret, Senioare şi Junioare la Box. Cuplul de antrenori, Leontina şi Ninel Geică, le sunt alături Alexandrei Cârstea, Anei Pătraşcu şi Biancăi Apostol. Aceasta din urmă boxează la categoria 60 kilograme, la senioare, fiind născută în 1992, şi membră la Clubului Pandurii Târgu-Jiu.

Alexandra Cârstea intră în ring la 57 kilograme, junioare, născută în 1995 şi făcând parte din acelaşi lot ca şi colega sa. Totodată, Ana Pătraşcu, membră a Clubului Sportiv Şcolar Târgu-Jiu, boxează la 66 kilograme, la junioare. Alături de cele trei pugiliste antrenate de soţii Geică, la competiţia de la Câmpulung participă şi Izabela Ştefănescu, 46 de kilograme, junioare, membră a Minerul Jiul Mătăsari, antrenată de Dumitru Păun, Denisa Amza la senioare, 57 de kilograme, formată de Ion Hău, într-o colaborare dintre Clubul Sportiv Şcolar Pandurii Târgu-Jiu şi Steaua Bucureşti.

Ieri şi astăzi se desfăşoară semifinalele, iar mâine va fi marea finală. Până acum, reprezentantele gorjence s-au prezentat excelent în faţa adversarelor din alte judeţe şi promit că vor veni acasă medaliate. „Sperăm să ne întoarcem cu minim două titluri de campioană şi cu mai multe medalii de argint. Din ce am văzut până acum, concluzia mea este că gorjencele fac legea în boxul feminin naţional”, a declarat antrenorul emerit Ion Geică.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here