Oficiul Poştal 6, în casă nouă

583
CLADIREDintr-o discuţie purtată recent cu doamna directoare Ani Purcăreanu de la Oficiul Judeţean de Poştă Gorj, am reţinut că, deşi deschis de aproape o lună de zile în noua locaţie din Bulevardul Ecaterina Teodoroiu, vizavi de staţia PETROM, foarte puţini dintre clienţii din zonă ai serviciilor poştale oferite aici au trecut pragul modernei clădiri, aşa cum se vede şi din imagine.
Motiv pentru noi de a-i solicita doamnei directoare mai multe detalii despre serviciile oferite de colectivul de lucrătoare de aici, unul deosebit de amabil şi plin de solicitudine:

-Începând cu data de 3 august a.c., Oficiul Poştal nr. 6 din municipiul Târgu Jiu s-a mutat în această clădire nouă, modernă, mai aproape de solicitările clienţilor care apelează la serviciile noastre şi domiciliază în zona de nord a municipiului . Poşta Română vine astfel în sprijinul cetăţenilor din cartierele Iezureni, CAM, Vădeni, Şişeşti – care, până acum trebuiau să piardă timp preţios cu troleibuzul sau autobuzul până la cel mai apropiat oficiu poştal, spre a pune o scrisoare, un pachet, a trimite sau a primi nişte bani.
Despre gama de servicii poştale oferite şi prin această nouă locaţie, am aflat de la interlocutoarea noastră că sunt aceleaşi pe care Poşta Română le oferă clienţilor săi în toate oficiile poştale din municipiu. Adică:
-prezentări mandate poştale on line, E-MAIL
-transfer Western Union valută şi lei, Eurogiro
-încasări facturi Romtelecom, GDS Suez, RDS-RCS, CEZ Oltenia, Cosmote, Orange, Vodafone, Cetelem, Credit Europe Bank, etc.
-reîcărcare cartele telefonice
-achitarea mandatelor poştale obişnuite, on line, Western Union
-achitarea pensiilor, alocaţiilor de stat, de orice fel
-avizări mandate poştale, alte trimiteri poştale
În aceste condiţii, se naşte întrebarea: De ce ocolesc oamenii acest nou şi modern oficiu poştal?
Noi ne-am făcut datoria de a semnala apariţia noului oficiu poştal şi din dorinţa de a-i ajuta pe cei ce ne aduc, zi de zi, în casele dvs. cotidianul Gorjeanul.
Marius BECHERETE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here