Dosare penale pentru şoferi băuţi la volan

396

Doi conducători auto au fost prinşi de poliţişti în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile din judeţ, deşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Cei doi şoferi sunt acum cercetaţi penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

În dimineaţa zilei de 13 octombrie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au depistat un bărbat de 46 ani, din comuna Băleşti, în timp ce conducea un autoturism pe str. Luncilor, din Târgu-Jiu, având o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În seara aceleiaşi zile, la orele 23:45, poliţiştii Biroului Rutier au identificat în trafic pe un tânăr de 27 ani, din localitate, care conducea un autoturism pe str. 23 August, din Târgu-Jiu, având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele cazuri conducătorii auto au fost conduşi la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele lor fiind constituite dosare penale în care poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here