Elevii și profesorii de la un liceu din Târgu-Jiu, evacuați de pompieri

600
Colegiul Național Tudor Vladimirescu din municipiul Târgu-Jiu este locul ales de pompieri pentru simularea unui cutremur. Exercițiul va începe la ora 10.00. Potrivit scenariului, seismul va fi urmat de incendiu.
Ca urmare a producerii cutremurului în zona Vrancea a fost afectat şi judeţul Gorj, clădirea Colegiului Naţional Tudor Vladimirescu fiind printre cele mai avariate construcţii din municipiul Târgu Jiu. În data de 31 octombrie 2016, între orele 10.02-11.00 se va desfăşura acţiunea de evacuare a elevilor şi a cadrelor liceului sub coordonarea personalului desemnat să îndeplinească atribuţii în domeniul situaţiilor de urgenţă din cadrul colegiului şi a reprezentanţilor din cadrul Inspecţiei de Prevenire.
Din cauza undelor seismice care au afectat clădirea, în spaţiile interioare ale liceului s-au desprins elemente de construcţie ce au produs traumatisme elevilor”, anunță reprezentanții ISU Gorj, precizând și că principalele obiective ale exercitiului sunt verificarea cooperării între instituțiile cu atribuții în gestionarea unui cutremur pe teritoriul judetului Gorj și pregătirea psihologică a efectivelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here