Două accidente într-o singură zi

362

accident (6)În doar câteva ore, patru persoane au ajuns sâmbătă la spital după ce au fost implicate în două accidente de circulaţie produse pe raza judeţului Gorj. În ambele cazuri, vinovată de producerea accidentelor a fost neatenţia conducătorilor auto.

Un bărbat de 45 de ani din judeţul Hunedoara a ajuns sâmbătă dimineaţă la spital după ce a fost rănit într-un accident de circulaţie ce a avut loc în Brăneşti. Bărbatul se afla într-un tir al cărui şofer nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile meteo şi a lovit un autobuz. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că I.N., de 35 ani, din comuna Brăneşti, în timp ce conducea un tir din direcţia Târgu-Jiu spre Craiova, pe raza satului Brăneşti, neadaptând viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere (ceaţă), nu a observat în timp util autobuzul condus de G.C., de 44 ani, din comuna Bîlteni, care se pusese în mişcare dintr-o staţie şi l-a tamponat în partea din spate. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. În urma impactului, un bărbat de 45 de ani, din oraşul Lupeni, judeţul Hunedoara, pasager în cabina tirului, a fost transportat la Spitalul orăşenesc Turceni pentru investigaţii.

Accident cu trei victime la Scoarţa

În dimineaţa aceleiaşi zile, orele 09:30, pe DN 67 – comuna Scoarţa, s-a produs un alt accident de circulaţie. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti ai Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti, s-a constatat că G.M., de 55 ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală din direcţia Târgu-Jiu spre Scoarţa, pe fondul neatenţiei în conducere, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus, de către N.D., de 37 ani, din comuna Scoarţa. În urma impactului a rezultat accidentarea uşoară a celor doi conducători auto, cât şi a unui alt bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Ţînţăreni, pasager în autoturismul condus de către G.M. Victimele au fost transportate la o unitate medicală din Târgu-Jiu pentru a le fi acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-au produs cele două accidente de circulaţie.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here