Vezi cine va pleca în cantonament în Slovenia

483

Lotul echipei Pandurii Târgu Jiu s-a reunit, aseară, la Bucureşti după ce jucătorii au primit două zile libere de Rusalii după aproximativ o săptămână de antrenamente fizice la Târgu-Jiu. Jucătorii tineri convocaţi de la echipa a doua au plecat dimineaţa de la Târgu-Jiu şi s-au întâlnit la Bucureşti cu lotul şi staff-ul tehnic cu care s-au pregătit la Târgu-Jiu după reunire, iar în această după-amiază cei 27 de fotbalişti care se vor deplasa în Slovenia s-au antrenat la Bucureşti.
Jucătorilor, care s-au pregătit la Târgu-Jiu în primele zile după reunire şi celor de la echipa a doua, li s-au mai alăturat la antrenamentul de azi foştii jucători ai clubului Pandurii, Claudiu Voiculeţ, care urmează să fie transferat în următoarele zile şi Alin Buleică, împrumutat în ultimul sezon la Concordia Chiajna şi revenit acum la echipă.
Lotul care va face deplasarea în Slovenia numără 27 de jucători:
Răzvan Stanca, David Lazar şi Răzvan Negrilă – portari şi jucătorii Bogdan Unguruşan, Marian Pleaşcă, Nikola Vasiljevic, Constantin Grecu, Florin Acsinte, Filip Mrzljak, Alexandru Răuţă, Valentin Munteanu, Dan Nistor, Ioan Hora, Claudiu Voiculeţ, Alin Buleică, Andrei Piţian, Trifu Rodemis şi jucătorii echipei a doua Ionuţ Trocan, Alin Predescu, Andrei Şendroiu, Daniel Mărgărit, Adelin Pârcălabu, Bogdan Dănăricu, Carlo Erdei, Ionuţ David, Ioan Dodoi şi Amir Hemidi.
Acestora li se va mai alătura la Maribor şi Gordan Bunoza care va reveni direct la cantonament, el fiind învoit o perioadă de conducerea clubului pentru că s-a căsătorit. Lipseşte în continuare din lot nemotivat Lukas Droppa care nu s-a prezentat la reunire şi la antrenamente şi va suporta rigorile regulamentului de ordine interioară şi legilor sportive.
Deplasarea spre Slovenia este programată astăzi la prânz când echipa va pleca, la ora 13.35, de pe aeroportul Otopeni spre Viena, de acolo jucătorii fiind preluaţi de autocarul clubului pentru ca după-amiază să ajungă în cantonamentul de la Maribor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here