A intrat cu maşina într-un stâlp

386

Este vorba de un bărbat din comuna Bolboşi care, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu maşina într-un stâlp de beton ce susţinea reţeaua electrică.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Încă un accident de circulaţie, soldat din fericire doar cu pagube materiale, produs pe raza comunei Bolboşi, se adaugă pe lista celor cauzate de conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Marţi după-amiaza, la ora 17:05, poliţiştii din Mătăsari au fost sesizaţi de către un cetăţean din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că, în apropierea târgului săptămânal, s-a produs un accident rutier. Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii au constatat că în afara DJ 673, se afla un autoturism ce prezenta mai multe avarii, martorii relatând că acestea provin în urma impactului autoturismului cu un stâlp de beton ce susţinea reţeaua electrică. “Poliţiştii l-au identificat pe conducătorul autoturismului, Ş.P., de 53 ani, din comuna Bolboşi, care, fiind testat cu aparatul etilotest, a prezentat o concentraţie de 0,65 mg/l alcool în aerul expirat. Conducătorul auto a fost prezentat la Spitalul municipal Motru pentru recoltare de probe biologice. Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here