Ce spune Ponta despre procentul obținut de PSD în Gorj

531

”O scurtă poveste cu Dacian Cioloș, PSD și PNL și judetele Sălaj și Gorj!!!
Cel mai descoperit „acoperit” de la „Scânteia” (care acum se numește „Adevărul” așa cum PDL se numește acum PNL) aruncă pe piață un balon de încercare – Dacian Cioloș șef la PNL!
Pe lângă faptul că am convingerea că autorii acestui scenariu au uitat să îl întrebe chiar pe Cioloș dacă e de acord cu asta, vreau să vă povestesc ceva:
În campanie am fost în Sălaj două zile (una la Jibou și una la Zalău)! Colegii mei de la PSD erau îngrijorați că este județul premierului Cioloș și că acesta a anunțat că va vota la Zalău, ceea ce sigur va fi un impuls pentru candidații PNL de pe plan local! Le-am spus să nu-și faăa griji – dacă valoarea profesională a lui Dacian Cioloș este recunoscută de noi toți, valoarea sa politică și electorală tinde fix spre zero! Și am spus glumind că Cioloș și PNL o să câștige la Zalău și Sălaj atunci când o să pierd eu la Târgu-Jiu și Gorj!
Luni am primit rezultatatele – candidații PSD au câștigat detașat și Zalăul și Jiboul (luând municipiul reședință de județ de la PNL după 12 ani)! Plus primul loc pe județ și Consiliul Județean! (felicitări și mult succes noilor primari)!
Ce vreau să spun – îl critic și îl voi critica în continuare pe Primul Ministru Dacian Cioloș pentru prestația slabă în funcâia actuală / și mai ales pentru că a acceptat poziția umilitoare de șef al „Guvernului Meu”!
Dar îl apreciez pe Dacian Cioloș ca persoană și ca înalt funcționar / și îmi permit să îl sfătuiesc să nu se lase păcălit cu oferte fățarnice de a prelua un partid mort, fără personalitate și proiecte, fără demnitate și lideri, cu un cancer de fariseism și oportunism care nu poate fi vindecat! E o opinie extrem de dezinteresată (pentru PSD în toamnă să identifice PNL cu proasta guvernare ar fi un cadou binevenit) și exprimată cu bună credință!
Nu uitați – la Sălaj, ca și la Gorj a câștigat PSD pentru că așa au decis oamenii! Dorințele securiștilor din presă nu au ținut și nu vor ține loc de voturi!”, a declarat fostul premier, Victor Ponta, pe un cunoscut site de socilaizare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here