Reacţia Clubului Pandurii după noua suspendare a lui Iordănescu

410

Conducerea Clubului Pandurii a reacţionat la aflarea veştii că Edi Iordănescu a fost suspendat din nou şi amendat cu o sumă extrem de mare. „Conducerea Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu se declară consternată la aflarea deciziei de suspendare a antrenorului Edward Iordănescu, înaintea meciului pe care echipa îl va disputa cu Steaua București în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii I Orange.
Decizia Comisiei de Disciplină a FRF este considerată surprinzătoare iar clubul Pandurii Târgu Jiu va încerca să o conteste, în condiţiile în care, acelaşi comportament l-au avut şi antrenorii echipelor FC Botoșani, ACS Poli Timișoara sau Viitorul Constanța – cazuri prezentate în mass media. Mai nou, chiar şi Laurențiu Reghecampf, aflat în stare de suspendare, a dat indicații jucătorilor săi, în semifinala Cupei României, disputată pe National Arena, şi acţiunile sale nu au fost fost sancţionate în nici un fel.
Pe lângă coincidența stranie pe care o aduce decizia de astăzi, asigurând egalitatea pe banca tehnică la partida dintre Steaua și Pandurii Târgu Jiu, considerăm că penalitatea dispusă pentru antrenorul Edward Iordănescu, respectiv 40.000 lei, este una exagerată”, a transmis conducerea Clubului Pandurii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here