Un doctor în matematică, candidatul PSR la Primăria Târgu-Jiu

1195

Bogdan Constantin, profesor la Colegiul Tehnic “Ion Mincu” din Târgu-Jiu, este candidatul Partidului Socialist Român la funcția de primar al municipiului. Profesorul de matematică nu a mai făcut politică iar înscrierea sa în PSR Gorj s-a operat doar în urmă cu câteva luni. Candidatul s-a remarcat în proiecte europene, ultimul realizându-se în parteneriat cu Universitatea din Petroșani, cu Universitatea de Medicină și Farmacie București și Institutul de Cercetare Dezvoltare din capitală, tema fiind excelență științifică și inovare. Proiectul la care a lucrat prof. Bogdan Constantin s-a situat pe primul loc.

O mare parte din lucrările publicate pe plan internațional de către profesorul din Târgu-Jiu au legătură cu optimizarea proceselor industriale în cadrul CE Oltenia. Bogdan Constantin este doctor în matematică, a terminat trei facultăți, are 43 de ani, este căsătorit și are un copil. “Mi-aș dori să relansez Târgu-Jiul prin proiecte, folosind tehnologiile moderne în care am și specializare. Vorbesc de electronică, automatică și informatică. Nu aș munci singur ci alături de numeroșii tineri, foștii mei elevi la CNTV, locul în care am predat timp de 15 ani, care vor să revină acasă să lucreze tocmai în aceste domenii. Sunt numeroși cei care lucreză în alte orașe din țară ori în străinătate dar care vor să revină la Târgu-Jiu pentru a-și deschide acasă o afacere tocmai în domeniile în care lucrează acum”, a declarat Bogdan Constantin.
Candidatul PSR este de părere că poate atrage investitori în Târgu-Jiu, facilitându-le accesul la terenurile din domeniul public, contra unor sume modice dar punându-le condiții afaceriștilor ca 80% dintre angajați să fie locuitori ai municipiului. Profesorul are și alte proiecte de interes pentru comunitate pe care este convins că le poate implementa în Târgu-Jiu.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here