Bătăuşii din Rovinari, reţinuţi

421

Pe numele celor trei suspecţi reţinuţi de poliţiştii din Rovinari dupa ce au agresat doi tineri într-un bar şi apoi în spitalul din localitate, au fost emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile.

La data de 8 martie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari i-au prezentat pe A.D.C., de 26 ani, R.D.P., de 24 ani şi A.M.A., de 23 ani, toţi din localitate, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu.

Propunerea formulată de poliţişti a fost însuşită de către procurori şi instanţa de judecată, pe numele celor trei suspecţi fiind emise mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile. Poliţiştii i-au introdus pe suspecţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

Reamintim faptul că suspecţii au fost reţinuţi de către poliţişti, pe timp de 24 de ore, după ce s-a stabilit că aceştia, în noaptea de 7 martie a.c.., au agresat doi tineri pe care, ulterior, i-au urmărit în Secţia de urgenţe a Spitalului Rovinari.

Aici au continuat actele de agresiune, iar prin faptele săvârşite au tulburat ordinea şi liniştea publică, în timpul altercaţiei spărgând şi un geam termopan de la uşa de intrare în camera de urgenţă a unităţii medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here