Cinci meciuri la pret de patru

349

Clubul Pandurii Târgu Jiu va pune în vânzare abonamente pentru meciurile de pe teren propriu care vor fi programate în play-off, pe Stadionul Municipal din Severin. Preţul la care spectatorii vor putea urmări toate cele cinci partide de pe terenul de la Severin va fi mai mic decât preţul achitat pentru cinci bilete în sectorul dorit, suporterii putând urmări cinci meciuri la preţ de patru. Clubul Pandurii vine astfel în întâmpinarea fanilor fotbalului din Liga I şi a propriilor suporteri care doresc să fie prezenţi în tribune la toate meciurile din play-off. Astfel, se vor putea procura abonamente pentru play-off începând de la 40 de lei la peluze şi până la 160 de lei la Tribuna 0,
Abonamentele se pun în vânzare începând de marţi, 8 martie până vineri 11 martie, între orele 14.00-18.00, la casa de bilete a stadionului din Severin.
Preţuri abonamente:
– 40 de lei la peluză
– 80 de lei la Tribuna II
– 120 de lei la Tribuna I
– 160 de lei la Tribuna 0
De asemenea, pentru meciurile din play-off se vor pune în vânzare, înaintea fiecărei partide şi bilete, la aceleaşi preţuri practicate la ultimul meci, cu preţuri între 10 lei la peluze şi 40 de lei la tribuna 0.
Preţul biletelor la meciurile din play off
– 10 lei la peluză
– 20 de lei la Tribuna II
– 30 de lei la Tribuna I
– 40 de lei la Tribuna 0

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here