Managerul Zavate vrea sa îmbunătăţească hrana pacienţilor

533

După ce a reuşit să aducă semnificative îmbunătăţiri în ceea ce priveşte confortul pacienţilor internaţi la Spitalul Municipal Motru, managerul Teodor Zavate intenţionează să lucreze şi la calitatea hranei servite pacienţilor. Acesta este unul dintre obiectivele sale pentru viitorul apropiat, alături de soluţionarea problemei deficitului de personal.

Teodor Zavate, managerul Spitalului Municipal Motru pune accept pe calitatea actului medical, dar şi pe condiţiile hoteliere şi de hrană ale pacienţilor internaţi la această unitate. În ultima perioadă, cu sprijinul administraţiei publice locale, s-au realizat mai multe investiţii la nivelul spitalului şi există promisiuni că procesul de modernizare va fi continuat. În consens cu aceste proiecte, managerul Zavate şi-a propus să îmbunătăţească şi calitatea hranei bolnavilor. „Deja condiţiile hoteliere sunt mai bune. Mai avem de lucrat la capitolul hrană. Încercăm să îmbunătăţim şi calitatea hranei pe care o oferim pacienţilor noştri, acesta fiind un obiectiv al nostru pentru perioada următoare”, a menţionat Teodor Zavate, managerul Spitalului Municipal Motru.

S-a făcut stocul de alimente pentru iarnă
În prag de iarnă, conducerea Spitalului Municipal Motru spune că la nivelul acestei unităţi s-au finalizat pregătirile pentru sezonul rece, făcându-se şi stocul de alimente. „Am pregătit cămara de iarnă şi avem alimentele necesare pentru prepararea hranei pacienţilor pe perioada sezonului rece. Noi chiar am avut şi un control de la DSP, ocazie cu care s-a verificat stadiul pregătirilor pentru iarnă şi am dovedit că stăm bine la acest capitol”, a precizat Teodor Zavate, managerul Spitalului Municipal Motru. Conducerea unităţii sanitare motrene a făcut demersurile necesare şi pentru asigurarea medicamentelor şi încearcă acum să atragă şi specialişti pentru a întregi echipa de cadre medicale a spitalului.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here