UCB, gazda ediţiei a XI-a a conferinţei ECO-TREND

413

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu în parteneriat cu Academia Română organizează în perioada 28 – 29 noiembrie 2014 ediţia a XI-a a Conferinţei ştiinţifice internaţionale ECO-TREND 2014 cu tema „Performanţă, Competitivitate, Creativitate”. Ceremonia de deschidere a lucrărilor conferinţei are loc vineri, 28 noiembrie 2014, începând cu ora 09,30, în sala B110 din incinta Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.
Lucrările conferinţei ECO-TREND au fost organizate pe 9 secţiuni care se vor desfăşura în paralel, conform programului evenimentului ştiinţific: Teorie şi politică macroeconomică, Economia muncii,  Marketing, comerţ şi turism, Creştere economică şi dezvoltare, Finanţe şi stabilitatea financiară, Contabilitate şi domeniul bancar, Management, Metode cantitative în economie, Sisteme informatice pentru administrarea afacerilor.
În cadrul conferinţei, vor fi susţinute peste 100 de lucrări de către autori de la universităţi din ţară şi de la Academia Română, precum şi autori din Bulgaria, Spania, Macedonia, Turcia, Mexic.

Aşteptările organizatorilor
Organizatorii doresc ca acest forum de dezbatere ştiinţifică să ofere un cadru academic adecvat schimburilor de idei, exprimării opiniilor şi comunicării celor mai noi rezultate ale cercetării ştiinţifice din domeniul economic.
Informaţii relevante sunt disponibile pe website-ul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu-Jiu: http://www.utgjiu.ro/fsega/
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here