3 Cele Mai Bune Aplicații Control Parental iPhone Pentru Tine

126

Ideea unei aplicații control parental iPhone poate părea intruzivă, mai ales atunci când știi că copilul tău ar avea o reacție negativă dacă te-ar prinde verificându-i telefonul. În același timp, unele situații speciale justifică această monitorizare, iar siguranța copilului tău este prioritară. Află care sunt cele mai bune aplicații pentru control parental pe iPhone și nu va mai trebui să te îngrijorezi.

De Ce Au Nevoie Părinții de o Aplicație de Montorizare?

Să ceri telefonul propriului copil pentru un control s-ar putea să nu aibă rezultatul dorit, mai ales dacă te confrunți cu un adolescent. Dar nu te speria – există alte opțiuni care te vor ține departe de un conflict cu copilul.

Aplicațiile de monitorizare sunt tot mai bune atunci când vine vorba de a vedea activitatea cuiva pe telefon de la distanță. Totodată, cea mai buna aplicatie de inregistrat apeluri și o aplicație de control parental iPhone nu ar trebui folosite din pură curiozitate. Iată care sunt cele mai bune motive de a folosi un asemenea program pentru a vedea ce face un copil pe dispozitivul său:

  • Pentru a vedea locația copilului în timp real și a te asigura că nu merge în locuri nepermise
  • Pentru a vedea cu cine comunică prin intermediul mesajelor și al apelurilor
  • Pentru a avea acces la toate pozele și video-urile pe care le păstrează, trimite, sau primește
  • Pentru a te asigura că nu accesează site-uri/folosește aplicații nepermise sau periculoase

3 Cele mai Bune Aplicații Control Parental iPhone

Dacă ai nevoie de o aplicație pentru iPhone parental control, am pregătit 3 opțiuni care te vor ajuta să îți atingi scopul. Partea bună este că nu e nevoie de jailbreak pentru a le instala.

1.mSpy

mSpy este cea mai bună aplicație pentru monitorizare la momentul actual, deoarece este potrivită atât familiilor cât și angajatorilor. Aplicația îți poate spune multe despre persoana spionată, cum ar fi ce email-uri primește, cu cine comunică prin mesaje sau prin intermediul aplicațiilor de socializare, etc.

mSpy îți oferă informații cu privire la:

  • Căutările copilului
  • Locul în care se află
  • Apelurile făcute sau primite
  • Istoricul browserului
  • Semnele de carte din browser
  • Aplicațiile instalate pe telefon

De asemenea, mSpy poate fi folosit pentru monitorizare în secret.

2.Parentaler

Parentaler este și ea o aplicație care te ajută să vezi tot ce face copilul tău pe un iPhone. Nu doar că îți permite să faci o blocare aplicații iPhone pentru a preveni accesarea conținutului pentru adulți, dar te lasă să vezi contactele, apelurile și mesajele de pe telefon. Pe lângă asta, ai acces la poze, video-uri și locații, precum și opțiunea de a găsi un telefon pierdut.

3.Phonsee

Cu ajutorul Phonsee, nu doar că poți vedea ce timp de utilizare iPhone are copilul tău, dar vei putea și să vezi unde se află pe hartă și ce face când e online. Vei avea acces la lista de contacte, dar și la istoricul apelurilor și la mesaje. Aplicația are și keylogger, dar și abilitatea de a vedea istoricul activităților online și de a face capturi de ecran.

Concluzie

Aplicația pe care o folosești pentru a-ți monitoriza copilul va influența cât de multe lucruri poți să verifici. Cu aplicații precum mSpy, Phonsee și Parentaler, vei putea vedea locația copilului, istoricul de apeluri, mesajele, semnele de carte, aplicațiile instalate și pozele din telefon.

mSpy rămâne cea mai bună opțiune deoarece copilul nu va ști că este monitorizat, iar tu vei avea acces la multe funcții care te vor ajuta să asiguri siguranța copilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here