O polițistă de 21 de ani, din Roșia de Amaradia, a murit într-un teribil accident rutier

462

Roberta Ungureanu, o poliţistă în vârstă de 21 de ani din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, originară din localitatea Roșia de Amaradia, județul Gorj, a murit vineri după-amiază, într-un accident rutier produs pe Drumul Naţional 13, în zona Pădurea Bogăţii. Primele verificări au indicat faptul că autospeciala Poliţiei a fost acroşată de remorca unui TIR care a derapat într-o curbă, în condiţii de carosabil umed.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov sunt profund îndureraţi de pierderea tinerei noastre colege. Rugăciunile noastre se îndreaptă spre familia îndurerată, faţă de care transmitem condoleanţe şi întreaga noastră susţinere!”, au transmis reprezentanții IPJ Braşov.

Sindicatul Europol a postat un mesaj, după producerea accidentului, în care afirmă că mașina în care se afla tânăra era un autovehicul marca Dacia Logan și că, „din păcate, gradul de protecție pe care «autospeciala» de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim.”

„Ultima misiune pentru Roberta… Astăzi, în timp ce se afla în serviciu, în dreptul localității Pădurea Bogați din județul Brașov, o semiremorcă a intrat pe contrasens lovind autospeciala marca Logan condusă de colega noastră Roberta. Lovitura a fost fatală, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic. Au constatat decesul colegei noastre în vârstă de 21 de ani. Din păcate, gradul de protecție pe care «autospeciala» de poliție îl poate asigura în cazul unor astfel de coliziuni este minim”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții Sindicatului Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here