Proteste în penitenciarele din țară

1024

Sindicaliştii de la penitenciarul din Târgu-Jiu dar și colegii lor de la Aiud, Codlea, Deva, Miercurea Ciuc, Oradea și Constanţa – Poarta Albă protestează, miercuri dimineaţă.

Poliţiştii din penitenciare se plâng de munca suplimentară pe care trebuie să o facă, dar şi de lipsa acută de personal. Iar discuţia avută cu ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, nu le-a rezolvat problemele, arată Radio Infinit.

”Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor a luat act de acţiunile de protest ale organizaţiilor sindicale din penitenciarele Aiud, Codlea, Deva, Miercurea Ciuc, Oradea, Constanţa – Poarta Albă şi Târgu-Jiu, cu care, dealtfel, se află într-un dialog permanent. În consecinţă, mesajul transmis echipelor de management ale unităţilor penitenciare este unul ce priveşte deschiderea către dialog şi comunicare în raport cu acei colegi care protestează si adoptarea unor măsuri menite să asigure continuitatea activităţilor pe linia siguranţei locului de deţinere, acordarea drepturilor persoanelor private de libertate şi preîntâmpinarea unor evenimente negative”, a transmis ANP.

1 COMENTARIU

  1. Daaa săracii de miliționeri ,au obosit de atâta muncă.Vorba lui Rabă în cântecul lui.Ziua dorm,noaptea dorm,daaa,eu când mă ,mai hodinesc
    ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here