Jandarmii și-au suplimentat numărul pentru a asigura ordinea publică

1149

În perioada 12–15 august, Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi din structurile de ordine publică, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la evenimentele publice precum și pentru sprijinul și îndrumarea cetățenilor.

”Jandarmii gorjeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică a participanților la Zilele comunei Bolboși, la manifestarea închinată Voievodului Mihai care se va desfășura în ,,Poiana lui Mihai” din comuna Schela, la spectacolul folcloric din comuna Scoarța și la Bâlciul Anual din pădurea Șarșori-Tismana.
Totodată vom fi prezenți și la Mănăstirea Tismana pe timpul desfășurării slujbelor religioase prilejuite de prăznuirea ,,Adormirea Maicii Domnului”.
Recomandăm participanților la manifestările publice, să adopte un comportament civilizat și să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să acorde o atenție copiilor și bunurilor, să evite conflictele iar dacă observă persoane care au un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.
Vor fi asigurate şi măsuri specifice de pază şi protecţie instituţională la obiectivele din responsabilitatea jandarmilor gorjeni.
Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana vor acționa pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor dacă aceștia se vor afla în dificultate în zona montană.
Reamintim cetăţenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei Gorj prin apelarea numărului unic de urgențe 112 sau pot sesiza în mod direct celui mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia impune.
Vă dorim o minivacanță plăcută petrecută în siguranță!”, transmit jandarmii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here