19:50 – CS Pandurii s-a întărit cu doi străini, dar l-a pierdut pe Alexandru Vlad

347
Ziua de joi a fost una extrem de bogată pentru  Pandurii Târgu Jiu în ceea ce priveşte transferurile de jucători. Astfel, gorjenii au anunţat că lotul a fost întărit cu încă doi fotbalişti: fundaşul cipriot Christou Paraskevas şi apărătorul brazilian Erico da Silva.  Ambii au evoluat în sezonul trecut la Universitatea Cluj.

Venirea lui Christou Paraskevas aduce un plus de experienţă internaţională pentru Pandurii, apărătorul având 26 de selecţii la activ pentru naţionala Ciprului. În plus, fundaşul are în palmares şi două titluri de campion al Ciprului, câştigate cu Apoel Nicosia şi Omonia.

Tot la capitolul defensivă, fundaşul Alexandru Vlad a părăsit Gorjul, transferându-se la FC Dnipro Dnipropetrovsk din Ucraina. 
 
Jucătorul a efectuat în această dimineaţă vizita medicală iar după aceea a semnat contractul cu fosta echipă a lui Oleg Protasov. Informaţia a fost anunţată pe siteul oficial al clubului.

Alexandru Vlad(23 de ani) a evoluat timp de două sezoane pentru Pandurii, bifând 57 de meciuri, dar nereuşind niciun gol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here