Au revenit golurile! Craiova a defilat în Trivale

1164

Universitatea Craiova nu le-a dat nicio şansă argeșenilor şi s-a impus categoric pe Stadionul ,,Nicolae Dobrin”, într-un meci contând pentru runda a şasea din play-off. Susţinută de o galerie puternică în Trivale, Ştiinţa i-a administrat un poker echipei lui Andrei Prepeliţă. La pauză, juveţii au condus prin reuşita semnată de Alex Creţu (`22) şi s-au dezlănţuit în partea a doua, când mijlocaşul defensiv a reuşit o dublă (`55), iar Markovic (`62) şi Ivan (`70) au continuat duelul intern pentru cel mai bun marcator din Liga 1. În ciuda succesului, oltenii şi-au betonat doar poziţia a treia, care merge, dacă Universitatea nu câştigă Cupa României, într-un baraj pentru Conference League cu cea mai bună echipă din play-out. Tot în play-off, CFR Cluj a câştigat la FC Voluntari (0-1), iar FCSB pe terenul Farului (0-4). Distanţa faţă de campioană este de 6 puncte, iar echipa lui Gigi Becali este la 4 lungimi.

FC Argeş – Universitatea Craiova 0-4 (0-1)
Argeș: Croitoru – Tofan (’66, Mușat), Turda, Boldor, Latovlevici – Meza Colli, Șerban (’65, Raynov) – G.Ganea (’66, Diogo Viana), Cr.Tănase (’65, Fatai), Cr.Dumitru (’65, Ișfan) – Said. Antrenor: Andrei Prepeliță.
Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu (’77, Vlădoiu), Papp, M.Constantin (’77, Roguljic), Bancu – Screciu, Crețu – Gustavo (’56, Cîmpanu), Baiaram (’67, Bic), Ivan – Markovic (’67, Koljic). Antrenor: Laurențiu Reghecampf.

Obiectivul oltenilor în ultimele patru runde ale campionatului este să obţină 12 puncte. ,,Fiecare meci îl pregătim foarte bine, încercăm să câștigăm fiecare meci. Am dovedit că a fost o întâmplare la Sepsi. Toată lumea știe că Craiova e o echipă bună. Noi trebuie să ne câștigăm meciurile noastre și după o să vedem ce se întâmplă și ce e de făcut. Eu sper să câștigăm totul până la final și, dacă mă întrebi acum, eu cred că putem câștiga totul până la final”, a spus ,,secundul” Viorel Dinu. „Cred că și evoluția noastră a fost una reușită, am controlat meciul, am marcat când a trebuit și asta ne-a făcut meciul mai ușor. Nu o să vă plictisesc cu același discurs că vrem să o luăm pas cu pas, dar până la urmă ăsta este adevărul. Ne gândim să ne facem treaba cât mai bine și la sfârșit vom vedea. Obiectivul nostru… Nu putem să venim aici să spunem care e obiectivul nostru. Fiecare vrea să dea maximum. Este greu (n.r. să câștige Craiova toate meciurile până la final), dar nu imposibil și de ce nu am face-o?”, a adăugat fundaşul Marius Constantin.,,A fost un meci greu până am reușit să deschidem scorul. După, a fost puțin mai lejer. Ne bucurăm că am reușit să câștigăm. Sperăm să o ținem tot așa și în următoarele meciuri. Au fost niște goluri foarte frumoase, mai ales ale lui Crețu. Noi ne gândim la locul 2 și la Cupa României”, a conchis Jovan Markovic. Markovic şi Ivan au câte 13 goluri marcate pentru olteni în acest sezon.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here