15:00 – S-a sinucis din cauza profesoarei care l-a părăsit

725
Alexandru Popovici, tânărul de 19 ani care s-a sinucis, a făcut acest gest din cauza unei profesoare cu care avea o idilă. Iniţial gestul băiatului părea unul fără explicaţie, pentru că nu a fost găsit niciun bilet prin care să explice.

Totuşi, în urma cercetărilor, în calculatorul băiatului a fost găsit un document prin care explica faptul că a avut o relaţie cu o profesoară, care l-a părăsit.

Tânărul de 19 ani a fost găsit mort, în casă, de către părinţii săi. Alexandru inhalase gaze toxice după care şi-a pus o pungă pe cap pe care a legat-o la gât cu o curea. Corpul tânărului a fost transportat, miercuri după-amiaza, la Serviciul de Medicină Legală din Târgu – Jiu şi, în urma necropsiei, s-a stabilit că moartea a fost provocată de asfixiere. Iniţial în camera în care Alexandru s-a sinucis nu s-au găsit urme sau vreun bilet prin care să se explice gestul. Ulterior, pe măsură ce cercetările au continuat, în calculatorul acestuia s-a găsit şi motivul: o idilă cu o profesoară care, ulterior, l-a părăsit. Dragostea adolescentină dar şi puternică pe care băiatul o purta fostei sale profesoare de limba română, Ramona Mischie, de la Liceul nr.1 din Târgu – Jiu a fost suficientă să îl ducă în pragul disperării în momentul în care femeia a decis să pună punct. Alexandru, un băiat foarte liniştit, după cum îl caracterizau vecinii, nu s-a mai gândit că viaţa îi va mai aduce şi alte iubiri şi a decis ca pe aceasta să o ducă cu sine în mormânt. Cei doi s-au cunoscut toamna trecută, când băiatul era elev în clasa a XII-a, iar Ramona Mischie i-a devenit profesoară. „Anul trecut avea doar câteva ore la noi la şcoală fiind, practic, singura clasă de liceu pe care o preluase”, a declarat Marius Buzera, directorul şcolii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here