Fostul pandur Jaiteh e în probe la Steaua! Are o poveste de viaţă fabuloasă

1103

Fostul mijlocaș al Pandurilor, Bakary Jaiteh, este aproape de a semna un acord cu Steaua Bucureşti. La 21 de ani, fotbalistul din Gambia a trecut deja prin foarte multe încercări.
A fost dorit în continuare la Târgu-Jiu, dar, într-un interviu acordat presei centrale, a dezvăluit de ce nu a rămas în oraşul lui Brâncuşi. ,,Am ajuns la Pandurii. Ei nu mai câştigaseră de multă, multă vreme. Am reuşit să joc toate cele 9 meciuri care mai erau. Nu ştiu dacă am venit cu norocul, dar meciurile alea chiar am arătat bine ca echipă. Steaua simt că îmi poate oferi începutul de care am nevoie. Au stabilitate financiară, au o echipă foarte bună, frumoasă, iar antrenorul îmi oferă senzaţia unui profesionist adevărat. Eu mă simt foarte bine la ei şi sper să fiu jucătorul lor”, a declarat Bakary, pentru telekomsport. Cariera de fotbalist este încă sub semnul întrebării pentru mijlocaşul african. Totuşi, Jaiteh s-a antrenat alături de nume mari din fotbalul mondial. A fost refugiat, la 14 ani a traversat cu barca Marea Mediterană şi a ajuns în Italia, a fost remarcat de Lazio pe un maidan, iar apoi, la 18 ani, a semnat cu AS Roma.
,,Eusebio di Francesco, antrenorul de atunci al Romei, m-a adorat pur şi simplu. Şi eu pe el. Colegii erau cu adevărat spectaculoşi. Cu Nainggolan şi De Rossi vorbesc chiar şi în prezent, mereu sunt uimiţi că nu reuşesc sub nicio formă să am parte de puţin noroc şi să arăt cu adevărat ce pot. Salah? M-a considerat un frate mai mic, a avut grijă de mine”, a dezvăluit Jaiteh. Cartea verde nu a venit la timp pentru debutul oficial în capitala Italiei, iar oamenii care l-au adus la Roma au plecat. A urmat o experienţă la Foggia. ,,Au plecat de la Roma şi Monchi, directorul sportiv, şi Di Francesco. Aşa că am rămas la Foggia. Problema e că un an mai târziu clubul a intrat în faliment. Am rămas practic fără echipă”, a povestit fotbalistul. Potrivit materialului apărut în presa naţională, din cauza problemelor cu actele, Bakary Jaiteh a mai ratat mutări la Trapani (Italia) şi Maribor (Slovenia). Înainte de Pandurii, în România a mai fost dorit la Braşov şi Timişoara.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here