Reghecampf anunţă transferuri după succesul cu Rapid

1138

Universitatea Craiova a provocat Rapidului prima înfrângere în acest sezon din Liga 1. Elevii lui Laurenţiu Reghecampf s-au impus pe final de meci, cu două goluri marcate de atacanţii Jovan Markovic (`82) şi Elvir Koljic (`90+1). Cristian Albu deschisese scorul pentru giuleșteni după doar un sfert de oră, dar Belu Iordache a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 43, iar gazdele au evoluat în inferioritate numerică. În partea a doua, până la finalul confruntării, antrenorul Craiovei a mizat pe un sistem ultra ofensiv, 2-4-4, iar oaspeții au întors meciul.
”Un meci deschis, ne-am creat multe ocazii după eliminare. Am jucat foarte bine în repriza a doua, după un joc în prima repriză pe care nu aș vrea să-l mai văd vreodată. Portarul lor a fost foarte inspirat, a scos mingi incredibile. Mă bucur pentru Koljic că a reușit să marcheze, mă bucur pentru atitudine. Nu mă interesează că suntem prima echipă care dăm gol Rapidului, astea trec. Chiar dacă au fost incidente, mă bucur să văd o asemenea atmosferă, era păcat să nu ai astfel de fani pe stadion. Urmează pauza, noi acum mai mult ne gândim la veniri, nu e vorba însă de un portar nou. Mirko are contract, sunt foarte mulțumit de el. Vor mai veni doi-trei jucători care să ne ajute să ne întărim pe posturile pe care avem nevoie”, a declarat Reghecampf după joc.
Unul dintre fotbaliștii care vor veni la Universitatea Craiova până la finalul perioadei de mercato este Lyes Houri, mijlocaș ofensiv trecut în Liga 1 și pe la Viitorul Constanța. Francezul va fi împrumutat de la Mol Fehervar pentru un sezon de clubul din Bănie, care va avea și opțiune pentru un transfer definitiv. În tricoul grupării constănțene, Lyes Houri a evoluat în 58 de meciuri, reușind cinci goluri și alte opt pase decisive. Mol Fehervar a plătit 600.000 de euro pentru a-l cumpăra pe Lyes Houri în ianuarie 2020.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here