FC Argeș nu subestimează Viitorul: Este un singur meci şi se pot întâmpla multe

1127

Viitorul Târgu Jiu va da piept cu FC Argeș în Cupa României. La Casa Fotbalului a avut loc, luni, tragerea la sorți pentru șaisprezecimile de finală ale competiției, ediția 2020-2021. Piteștenii revin astfel pe Stadionul Municipal, după ce, în sezonul precedent, au evoluat în liga secundă. Oficialii formației din Trivale au declarat deja că vor un parcurs cât mai lung în cupă și nu subestimează trupa lui Flavius Stoican. ,,Întâlnim o echipă de liga a doua, însă trebuie să fim foarte atenţi pentru că în ultimii ani nu ne-am prezentat prea bine. Anul acesta ne dorim să ajungem cât mai sus. Este un singur meci şi se pot întâmpla multe. Nu trebuie să subestimăm adversarul şi trebuie să fim foarte atenţi”, a spus Bogdan Stoica, directorul executiv al grupării.,,Tratăm cu respect competiţia şi toate competitoarele. Cupa României este un obiectiv important pentru echipă şi vom trata meciurile cu cea mai mare seriozitate. Întâlnim un adversar de liga a doua, care sunt sigur că va juca cu mare ambiţie împotriva noastră. Vreau să facem un joc bun şi să obţinem calificarea”, a adăugat Ionuţ Codruţ Moşteanu, antrenorul formației piteștene. În altă ordine de idei, tragerea a fost una cu noroc pentru Universitatea Craiova, care va întâlni o formație de eșalon terț, Progresul Spartac. Echipa lui Dan Vasilică, FCU, va primi vizita contracandidatei la promovare, ASU Politehnica Timișoara, iar echipele de Liga 1, Viitorul și Dinamo, propun cel mai tare duel al acestei faze.
Programul 16-imilor Cupei României:
Farul Constanţa – Academica Clinceni
Dinamo – Viitorul Constanţa
Turris Turnu Măgurele – Sepsi Sf. Gheorghe
Gloria Buzău – FCSB
Huşana Huşi – Universitatea Cluj
Chindia Târgovişte – FC Hermannstadt
Politehnica Iaşi – CFR Cluj
FC Voluntari – Gaz Metan Mediaş
Ceahlăul Piatra Neamţ – Petrolul Ploieşti
Concordia Chiajna – FC Botoşani
Ripensia Timişoara – Astra Giurgiu
Progresul Spartac Bucureşti – Universitatea Craiova
Viitorul Pandurii Tg Jiu – FC Argeş
CS Sânmartin – Dunărea Călăraşi
U Craiova 1948 – ASU Poli Timişoara
Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA Arad
Jocurile din cadrul şaisprezecimilor Cupei României vor avea loc în ziua de 28 noiembrie cu începere de la ora 13:30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.
Jocurile din şaisprezecimile, optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalație de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condițiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării. În conformitate cu principiile de desfăşurare a competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitive la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here