O nouă lovitură pentru PSD. Pasti își anunță retragerea

1511

Consilierul municipal Cristian Toader Pasti și-a anunțat plecarea din PSD și, implicit, retragerea din politică. Aflat pe patul de spital, fiind infectat cu noul coronavirus, Pasti pune tunurile pe organizația condusă la Târgu Jiu de viceprimarul Aurel Popescu.

Pasti s-a declarat nemulțumit de modul în care s-a întocmit lista pentru Târgu-Jiu. „Din zece consilieri locali din legislatura trecută, doar doi se regăsesc acum pe listă. Am fost dați la o parte și nu era nicio problemă dacă în locul nostru se aduceau oameni de valoare. Din punctul meu de vedere, s-au adus niște vai de capul nostru. Întreb și eu, când au intrat în partid niște indivizi, când au fost validați, dacă vechimea în partid mai e un criteriu, dacă nu găseam în partid oameni pe care să-i punem pe listă și trebuia să-i aduceam așa, pe sub mână. Pentru mine, ce a făcut Aurel Popescu este de o mizerie… Curg demisiile în PSD, după cum vedeți. După alegerile locale, îmi dau demisia din PSD și plec și din politică”, a anunțat Pasti, la Radio Infinit, fiind convins că PSD nu are șanse să recâștige Primăria Târgu Jiu.

„Nu cred că era momentul să se întâmple astfel de lucruri”, a spus Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu declarându-se mâhnit de afirmațiile consilierului municipal.

Inclusiv omul de afaceri Ion Iordache a făcut referire la lista PSD pentru Târgu Jiu, criticând partidul pentru promovarea fostului liberal și aldist Eduard Lădaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here