FOTO: Salvatorul de onoare al anului 2019, la ISU Gorj

2855

Plutonierul major Romeo Todea, paramedic SMURD,  în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Gorj, a primit, joi, distincţia de „Salvatorul de onoare al anului 2019”, în cadrul ședinței de bilanț.

„A fost destul de greu să desemnăm 《Salvatorul de Onoare al anului 2019》, pentru că toți colegii noștri își desfășoară activitatea cu profesionalism și dăruire. L-am ales pe plutonier major Todea Romeo. El își desfășoară activitatea ca paramedic SMURD încă din anul 2004 atunci când au fost operaționalizare primele echipaje SMURD în județul Gorj. A participat la mii de intervenții și nu a lăsat niciodată în planul secund pregătirea profesională. Mii de oameni au primit ajutorul lui și nu puțini sunt cei cărora le-a salvat viața de-a lungul carierei. Într-un cadru festiv, colegul nostru plutonier major Todea Romeo a primit titlul de 《Salvatorul de onoare al anului 2019》”, a declarat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

Evaluarea activităţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj şi a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pe anul 2019, a avut loc la sala „Auditorium
Maximum“ din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi“.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here