FOTO: Viorica Dăncilă s-a întâlnit separat cu primarii PSD, la Târgu-Jiu!

2785

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a avut o întâlnire separată cu primarii PSD prezenți la întâlnirea regională de astăzi de la Casa Danielescu. Dăncilă a dat mâna cu toți edilii prezenți în sală și a schimbat cu aceștia câteva cuvinte, mai mulți primari asigurând-o deja de victoria primului tur.

Abia apoi, candidata PSD, a intrat în locul ales pentru organizare, la intrare fiind întâmpinată de femeile social-democrate din Gorj, deputata Elvira Șarapatin oferindu-i un buchet de trandafiri.

,,Mă bucur să fiu astăzi, în mijlocul dvs. într-o zi de sărbătoare creștină, la mulți ani tuturor celor care sărbătoresc ziua onomastică, dar și în ultima zi a campaniei pentru alegerile prezidențiale… Mă bucur să fiu alături de oameni, de colegi, de oameni implicați care s-au luptat pentru oameni. Alături de oameni care au înțeles că social-democrația este singura soluție pentru comunitățile noastre, județele acestei țări, pentru țara noastră. Oameni buni, am condus Guvernul României un an și nouă luni, în care am adoptat multe acte normative pentru toți românii”, a spus Viorica Dăncilă în fața celor peste 700 de social democrați veniți la Târgu-Jiu din Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea și Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here