Două persoane din Gorj și Dolj, reținute pentru afaceri ilegale cu tutun

810

În urma celor trei perchezii efectuate, ieri, în județele Gorj și Dolj, două persoane au fost reținute de anchetatori. Paul Nițu și Lida Vrejoiu vor afla astăzi dacă pot fi cercetați în libertate.

”La data de 22 mai, ofiţeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, în urma probatoriului administrat, au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat de 68 de ani, din municipiul Motru şi o femeie de 48 de ani, din comuna Daneţi, judeţul Dolj, bănuiți de săvârşirea infracţiunii de deţinere, în afara antrepozitului fiscal, pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 de ţigarete sau un kilogram de tutun mărunţit”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma descinderilor, două pe raza municipiul Motru şi una în județul Dolj, comuna Daneţi, au fost găsite opt kilograme de tutun mărunţit, 6.000 de tuburi, 300 de țigarete şi cinci dispozitive pentru confecţionat țigări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here