Daruri de sărbători pentru sindicaliştii gorjeni

371

IMG_5291Liderii sindicali gorjeni au reuşit şi în acest an să le ofere membrilor de sindicat mici daruri de sărbători. Acestea constau fie în tichete cadou, fie în bani, agende, calendare şi pachete cu dulciuri pentru copiii sindicaliştilor, în funcţie de buget, dar şi de preferinţele preşedinţilor formaţiunilor sindicale.

A devenit o tradiţie ca înainte de Sărbători, sindicaliştii gorjeni să primească diverse atenţii şi cadouri de la sindicat. La fel s-a întâmplat şi în acest an, când, în pofida crizei şi a bine-cunoscutelor probleme financiare cu care se confruntă angajaţii de la stat, liderii sindicatelor au reuşit să menţină frumosul obicei de a le oferi ceva membrilor.

Agende, calendare şi alte cadouri pentru poliţiştii din „Prolex” Gorj

Pentru oamenii legii, înscrişi în Sindicatul Poliţiştilor „Prolex” Gorj, s-au pregătit agende şi calendare, iar pentru copiii acestora, care au până în 14 ani, s-au făcut pachete cu dulciuri. Începând de mâine, aceste daruri vor fi şi distribuite celor peste o sută de membri ai sindicatului. „Fiecare membru al sindicatului nostru va primi o agendă şi un calendar pentru anul 2011, iar pentru copiii lor am pregătit cadouri de Crăciun, care constau în pachete cu dulciuri şi alte produse specifice acestui sezon. Ca în fiecare an, şi de această dată vom organiza întâlniri festive la toate subunităţile, ocazie cu care vom distribui şi cadourile de Sărbători; miercuri şi joi vom finaliza acţiunea de oferire a cadourilor”, a precizat Cristinel Globaşu, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor „Prolex” Gorj.

Câte un milion pentru sindicaliştii de la „Ambulanţa”

Liderul Sindicatului „Ambulanţa” Gorj a găsit resurse pentru a le oferi membrilor de sindicat câte un milion de lei vechi de persoană. „Fiecare va primi câte un milion de lei vechi, deci 100 lei. Situaţia este şi aşa foarte grea, de aceea nu îi puteam condiţiona pe oameni, oferindu-le ceva anume, şi am decis să le oferim suma de un milion pentru a-i cheltui fiecare cum doreşte. La Serviciul Judeţean de Ambulanţă deja le-am dat banii, urmează cei de la Protecţia Copilului să-i primească”, a mărturisit Cristi Aldescu, liderul Sindicatului Ambulanţa Gorj.

Sindicaliştii de la „SĂNĂTATEA” primesc tichete cadou

Cei 895 de membri ai Sindicatului „SĂNĂTATEA” primesc, de Sărbători, tichete cadou în valoare de 60 lei fiecare. Ion Măruţă, preşedintele Sindicatului „SĂNĂTATEA” Gorj a spus: „Am decis să dăm fiecărui membru de sindicat un ajutor de sărbători, constând în tichete cadou, în valoare de 60 de lei pentru fiecare persoană. Am decis să fie bonuri pentru cumpărături şi nu bani cash, în ideea că astfel se vor cumpăra cadouri pentru copii şi alimente de Crăciun. Tichetele au fost deja distribuite de vinerea trecută celor 895 de membri ai sindicatului nostru”. În plus, Măruţă a ţinut să sublinieze faptul că „tichetele au fost achiziţionate din fondurile sindicatului şi cum încasările au fost mai mici, din cauza diminuărilor salariale, şi ajutorul acordat acum a fost mai mic, adică 60 lei faţă de 80, cât a fost anul trecut.

Bani şi carduri pentru sindicaliştii de la Protecţia Copilului

Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj, care sunt membri ai Sindicatului Salariaţilor din DGASPC, primesc, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, câte 30 de lei de fiecare şi câte un card prin care sunt legitimaţi ca membri ai FSAP PUBLISIND. Nicolae Pasăre, liderul Sindicatului Salariaţilor din DGASPC Gorj a declarat: „oferim o primă de Crăciun de 30 ron şi un card de legitimare ca şi membru al FSAP PBLUSIND, acesta oferindu-le posibilitatea de accesare a facilităţilor acordate de Federaţie”.

Indiferent de situaţie, liderii sindicatelor din Gorj au făcut eforturi să le poată oferi membrilor acestora daruri de Sărbători şi să se continue, astfel, tradiţia cadourilor de Crăciun chiar şi pe timp de criză, spre bucuria bugetarilor.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here