14:00 – Manţog a pierdut funcţia de şef de campanie al PD-L Gorj

651
Democrat-liberalul Ionel Manţog, implicat în accidentul rutier de marţi de la Câlnic, a fost înlocuit din funcţia de şef de campanie al PD-L Gorj, din cauza stării sale de sănătate. Locul lui Manţog a fost luat de preşedintele interimar al organizaţiei democrat-liberale gorjene, Cosmin Popescu.

Ionel Manţog nu se mai află în judeţul Gorj, el fiind transportat în această dimineaţă cu o ambulanţă la un spital din Bucureşti, la cererea expresă a acestuia. Manţog a vrut să ajungă în capitală pentru mai multe investigaţii medicale. Cosmin Popescu a declarat că pacientul se află în afara oricărui pericol fiind stabil. Liderul PD-L, Cosmin Popescu, a anunţat de asemenea că va ocupa locul lăsat vacant de Manţog urmând să devină principalul organizator al campaniei electorale pentru al doilea tur de scrutin al prezidenţialelor.

Dosar penal pentru Manţog
După accidentul rutier de marţi al cărui protagonist a fost Ionel Manţog acesta s-a ales cu dosar penal. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu i-au deschis lui Manţog dosar penal, accidentul făcut de acesta fiind înregistrat drept accident de muncă. Împotriva democrat-liberalului se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.
În urma accidentului de marţi de la Câlnic o persoană, pacientul aflat în ambulanţă, a decedat, asistentul aflat şi el în ambulanţă a fost transportat la Bucureşti fiind rănit grav, soţia pacientului mort este în afara oricărui pericol iar şoferul ambulanţei este internat, în continuare în secţia ATI a Spitalului ,,Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here