La DGASPC Gorj, Licitație pentru cumpărarea de mâncare preparată, în valoare de peste 2.776.000 de lei

591

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj organizează licitaţie pentru cumpărarea de mâncare preparată, valoarea  estimată a contractului fără TVA fiind între 1.698.845,81 și 2.776.194,89 de lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 06.06.2016. Potrivit conducerii Direcţiei, prin contractul de livrare se va asigura zilnic hrana pentru aproximativ 630 beneficiari, numărul   de porţii estimat până la 31.12.2016 fiind de 104117 bucăţi.

Peste şase sute de beneficiari din mai multe centre subordonate DGASPC Gorj vor primi hrană de la firma care va câştiga licitaţia organizată de Direcţie. „Prin contractul de livrare mâncare preparată se va asigura hrana pentru un număr zilnic estimativ de 630 de beneficiari, numărul de porţii estimat până la 31.12.2016 este de 104117 bucăţi, iar numărul suplimentar aferent perioadei 01-30.04.2017 este 66270 bucăţi. Valoarea estimată a contractului a fost stabilită conform alocaţiilor de hrană prevăzută de lege pentru categoriile de beneficiari ai serviciilor de asistenţă socială”, confirmă Dumitru Cotrună, directorul general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Centrele beneficiare pentru mâncare preparată sunt: Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Jiu; Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Nevoi Speciale Târgu-Jiu; Complexul de Servicii Alternative la Protecţia Rezidenţială Târgu-Jiu; Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul cu Handicap Târgu-Jiu; Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbuneşti; Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Adulţi «Bîlteni» Târgu-Jiu; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Suseni; Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Dobriţa.

Mese complete pentru beneficiari
Potrivit reprezentanţilor DGASPC, pe parcursul unei zile se asigură următoarele mese: mic dejun, prânz, cina şi două gustări. „Referitor la meniuri, există trei categorii de meniuri: meniu comun pentru beneficiarii care nu au afecţiuni, meniu special stabilit conform indicaţiilor medicale pentru cei cu afecţiuni şi există şi meniuri specifice pentru zile de sărbătoare: Crăciun, Revelion, Paşte, Ziua Copilului, Ziua persoanelor cu handicap). Contractul se va încheia până la 31.12.2016 cu posibilitatea prelungirii cu încă 4 luni (până la 30.04.2017) conform prevederilor legale”, a precizat Cotrună. Asigurarea de mâncare preparată a fost externalizată în anul 2011.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here