Se caută şofer pentru microbuzul elevilor din Cîlnic

733

Cu doar două săptămâni înainte de începerea anului şcolar 2015-2016, primăriile din Gorj organizează concursuri în vederea angajării de şoferi pentru microbuzele şcolare din localităţi. După ce Primăria Ţicleni a anunţat demararea unui concurs pentru ocuparea funcţiei de şofer pe microbuzul primit de curând de la Ministerul Educaţiei, a venit rândul unei alte administraţii locale.

Primăria comunei Cîlnic organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacantă de şofer, categoria D, pentru microbuzul şcolar (transport preşcolari, şcolari şi elevi). Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească toate condiţiile generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare.
Termenul limită pentru depunerea dosarelor este data de 10 septembrie, ora 16.00. Proba scrisă a examenului a fost programată pentru ziua de 21 septembrie, ora 10.00, urmând ca interviurile să fie susţinute pe 23 septembrie, la aceeaşi oră.
Pentru înscrierea la concurs, candidații vor prezenta un dosar de concurs care va conține următoarele documente: cererea de înscriere; copia actului de identitate; copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor și ale altor acte care atestă efectuarea unor specializări, precum și copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice ale postului solicitate de autoritatea sau instituția publică; carnetul de muncă sau, după caz, adeverințele care atestă vechimea în muncă, în meserie și/sau în specialitatea studiilor, în copie; cazierul judiciar; adeverință medicală care să ateste starea de sănătate corespunzătoare eliberată cu cel mult şase luni anterior derulării concursului de către medicul de familie al candidatului sau de către unitățile sanitare abilitate; curriculum vitae.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here