Sub așteptări la Brăila! Gorjencele au „dispărut” după o repriză

128

CSM Târgu Jiu a existat doar o repriză în Sala “Dunărea” în meciul din etapa a 7-a a Ligii Florilor. Handbalistele lui Liviu Andrieș au dat o replică bună formației brăilene timp de 30 de minute, perioadă în care s-a remarcat Ljubica Nenezic, cu zece intervenții salvatoare.
Gilda Simao a condus din nou atacul vizitatoarelor, și a terminat partida cu șapte goluri.
Din păcate, CSM a făcut, probabil, cea mai slabă repriză de până acum în partea a doua a confruntării cu HC Dunărea. Fără Maria Gavrilă și Ira Zinatullina, accidentate, ofensiva oaspetelor a părut că rămane fără idei în mitanul secund. În zadar a încercat antrenorul Andrieș să le spună fetelor sale că meciul nu s-a terminat, gorjencele au reușit să înscrie de numai patru ori în 20 de minute! E clar că în acest mod deznodământul nu putea fi altul decât înfrângerea. De altfel, “răutatea” arătată cu alte formații de top ale campionatului, nu s-a mai văzut și în ultima perioadă a meciului de la Brăila, când echipa noastră a părut resemnată atunci când gazdele s-au detașat pe tabelă.
Forțat de împrejurări, principalul CSM-ului a folosit-o și pe Andreea Chiricuță pe post de conducător de joc. Treptat, a cedat și apărarea gorjencelor, iar gazdele au avut și +12 (27-15). În cele din urmă s-a terminat 29-21 (13-11). A fost a șasea înfrângere consecutivă pentru CSM Târgu Jiu, care a intrat în pauza competițională pe locul 11.
Pe 2 noiembrie handbalul revine în Sala Sporturilor din municipiu, cu un meci împotriva formației Corona Brașov (locul 2 în campionat).

CSM Târgu Jiu: Ljubica Nenezic 12 intervenții/2-7m, Andreea Chetraru 2 intervenții -1g, Amandine Balzinc – Bianca Chiriță 1g, Oana Maria Bucă, Helena Gilda Simao 7g, Yevheniia Levchenko, Fanta Keita 2g, Andreea Chiricuță 2g, Laura Moldovan, Ana Maria Lopătaru 1g, Florența Dumbrăvean 1g, Iuliia Andriichuck 3g, Marija Petrovic 2g, Ana Ciolan 1g. Staff-ul tehnic: Liviu Andrieș(antrenor pricipal), Andrei Enache(antrenor secund), Gore Albici(antrenor cu portarii), Petre Tocaru(maseur), Marcel Dobre(fizioterapeut) și Filip Cîrciumaru (kinetoterapeut).

Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here