Sancțiuni multiple, aplicate de jandarmii gorjeni pentru faptele antisociale

166

Echipaje ale Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj au aplicat, weekendul trecut, mai multe sancțiuni contravenționale unor cetățeni care au încălcat reglemntările legale în vigoare.

Astfel, jandarmii din Târgu Jiu au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 2.000 de lei unei persoane care a refuzat să părăsească un local public la cererea îndreptățită a personalului de serviciu și a refuzat să dea date pentru stabilirea identității sale.
De asemenea, echipajele de jandarmi din Novaci au desfășurat acțiuni de prevenire a faptelor antisociale în zona de responsabilitate și au depistat un număr de treizeci și nouă de persoane din județele Gorj, Dolj și Vâlcea, pe care le-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 3.600 lei, pentru că au pătruns cu autoturismele personale în fondul forestier național pe Valea Oltețului, au parcat aceste autoturisme în alte zone decât cele special amenajate și au desfășurat activități de picnic în afara zonelor indicate.
Și jandarmii din Bărbătești au depistat o persoană de 39 ani, domiciliată în municipiul Craiova, județul Dolj care a incendiat vegetația și paiele uscate rămase după treierarea grâului cu scopul de a pregăti terenul pentru arat. Persoana depistată a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 3.000 lei.
Totodată, echipaje ale IJJ din Târgu-Cărbunești au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei un tânăr de 23 ani domiciliat în Târgu-Cărbunești, deoarece și-a lăsat liber câinele, acesta din urmă reprezentând un pericol pentru persoanele care se aflau în piața din localitate.
De altfel, jandarmii din Bumbești-Jiu au aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare totală de 400 lei la trei persoane care au participat la un scandal, agresându-se reciproc.
”Sprijinul jandarmilor gorjeni îl puteți solicita atunci când situaţia impune, în mod direct la cel mai apropiat echipaj de jandarmerie sau prin apelarea numărului unic de urgențe 112. Mulțumim participanților de la evenimentele publice pe care le-am gestionat în weekend pentru modul civilizat de comportament și interacțiune, eforturile noastre de prevenire a faptelor antisociale fiind susținute pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță”, a transmis purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here