Accident cu două victime, la Bolboși

693

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Motru au fost sesizați, luni, prin apel 112, cu privire la faptul producerea unui accident rutier în satul Valea din comuna Bolboși. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din sat Scorușu, comuna Borăscu, în timp conducea un autoturism pe DJ 671 C din direcția localității Văgiulești către Bolboși, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard din beton.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a două pasagere din autoturism, în vârstă de 69 și 41 de ani. Ambele pasagere au fost transportate la Spitalul Turceni în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și a fost transportat la Spitalul Rovinari pentru recoltarea de probe biologice și pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă, întrucât, cele trei persoane implicate în accidentul rutier se aflau în timpul programului de serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here