Candidatul Nioaţă se face primar iar edilul Pienaru, vice

449

NIOATAMichi Nioaţă, viceprimarul comunei Bumbeşti-Piţic, a renunţat la PPDD pentru USL. Nioaţă va fi candidatul USL-ului în localitatea în care primarul în exerciţiu, Ion Pienaru, a preferat să renunţe la candidatură, făcând o rocadă cu vicele creditat cu şanse mai mari de izbândă. Nioaţă a revenit astfel în PC Gorj, după o negociere cu UNPR şi o trecere scurtă la PPDD.

Michi Nioaţă pare pregătit să înfrunte alegerile locale din postura de uselist. Acesta a reuşit să ajungă la o înţelegere cu primarul comunei, Ion Pienaru, pesedist creditat cu şanse puţine pentru un nou mandat, oferindu-i în schimbul candidaturii poziţia de viceprimar al localităţii. Pienaru a acceptat şi a renunţat la candidatura pentru funcţia de primar, pentru o candidatură de consilier local, pe lista USL Bumbeşti-Piţic. Nioaţă a trecut astfel pe locul candidatului, renunţând la PPDD, partid în care s-a refugiat de scurt timp Ilie Petrescu, şi revenind în PC.

Nioaţă le-a dat cu flit la două partide

Şi astfel, după nişte negocieri eşuate cu UNPR, partid în care Marius Vlaicu impunea un anumit consilier local, Nioaţă a trecut la PPDD, partid în care i s-a acceptat lista de consilier, asta până la venirea lui Ilie Petrescu în organizaţie. În paralel, ca urmare a unor negocieri fructuoase cu PSD, Nioaţă acceptă locul oferit de primarul Pienaru şi devine astfel candidatul USL în localitate, edil cu şanse mari de reuşită asta dacă este să calculăm numărul mare de partide care s-au bătut să îl aibă pe viceprimar drept candidat.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here