Consiliul Județean cumpără dezinfectant și termometre

1784

Consiliul Județean Gorj organizează o licitație deschisă pentru achiziționarea de echipamente și produse de protecție specifice crizei sanitare COVID-19, necesare funcționarii în condiții optime a centrelor rezidențiale din cadrul DGASPC Gorj.
„Necesitatea achiziționării de echipamente/aparatură medicală și de alte produse necesare verificării/monitorizării stării de sănătate a beneficiarilor și angajaților și asigurării igienei și dezinfecției în centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu handicap, subordonate DGASPC Gorj, instituție publică cu personalitate juridică, înființată în subordinea Consiliului Județean Gorj, a apărut în contextul pandemiei de COVID-19, pe fondul răspândirii virusului SARS-CoV-2, care a determinat aplicarea unor măsuri de prevenție și de protecție, pentru limitarea infectării cu COVID-19 în aceste centre. Aceste măsuri presupun, printre altele, și achiziționarea de echipamente și produse care să ofere informații despre starea de sănătate a persoanelor aflate în centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu handicap, subordonate DGASPC Gorj și care să prevină infectarea rezidenților și a angajaților care îi deservesc, în vederea asigurării unei funcționări optime a întregii activități”, anunță Consiliul Județean Gorj.
Oportunitatea este justificată de nevoile de satisfacere a securității și sănătății beneficiarilor și a personalului din centrele rezidențiale de copii și adulți, prin luarea unor măsuri de prevenire a îmbolnăvirii cu Covid-19.
Contractul este împărțit în două loturi și are o valoare totală estimată de 32.717 lei, fără TVA. Consiliul Județean Gorj intenționează să cumpere dezinfectant pentru mâini și termometre digitale.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here