Pandurii a remizat cu liderul

1130

Pandurii Târgu Jiu a obţinut al doilea egal consecutiv în liga secundă, dar a rămas pe ultimul loc. Elevii lui Călin Cojocaru au remizat pe Stadionul Municipal cu ASU Poli Timişoara (1-1). Gorjenii au deschis scorul prin Felipe Acosta, în minutul 19, după un corner. Avantajul a durat puţin, Dorin Codrea egalând în minutul 26. Vizitatorii nu au avut însă puterea să obţină o victorie pe care o anticipau. Timişorenii şi-au creat şanse puţine, într-un meci cu mulţi nervi, care au dus într-un final la eliminarea antrenorului Dan Alexa. Interesant este că tehnicianul oaspeţilor a părăsit gazonul după acuzaţii dure la adresa antrenorului Călin Cojocaru. „Ce pot să spun, un joc pe care l-am controlat, din păcate am luat gol, apoi am ratat încă două-trei situaţii foarte mari, nu am reuşit să înscriem şi plecăm cu un punct, din păcate prea puţin. Pandurii e o echipă care are foarte mulţi jucători străini, jucători de forţă, s-au întărit foarte bine iarna asta, au jucători care joacă pentru a pleca. Din păcate, nu am fructificat ocaziile pe care le-am avut şi am luat gol pe o fază fixă, acolo unde noi stăteam foarte bine. La faza eliminării i-am reproşat lui Călin Cojocaru ceva, comparativ cu jocul cu Petrolul, unde nu au jucat nu ştiu câţi titulari… asta i-am reproşat şi m-au deranjat foarte mult urletele lui înainte de meci, înjura Timişoara. Nu înţeleg, el care locuieşte în Timişoara, asta i-am reproşat şi nimic mai mult”, a declarat Alexa. Principalul Pandurilor a declarat că nu ,,a contribuit” la eliminarea omologului său. Referitor la rezultat, Cojocaru speră ca punctele obţinute în ultimele două runde să aducă şi un plus de moral. ,,Un meci greu, cu o echipă bună, dar şi noi am jucat un fotbal bun. A fost ca la meciul cu FCU Craiova, nu s-a simţit diferenţa între ei şi noi. Am stat bine în teren, am fost agresivi, dar nu am reuşit să ne creăm atât de multe ocazii. Per ansamblu, a fost un joc frumos şi un rezultat echitabil. Au fost tensiuni, dar de asta este fotbalul frumos. Eliminarea lui Alexa nu a plecat de la mine. Au fost aceiași jucători pe teren ca la meciul cu Petrolul, în afară de Grecu, care nu mai e la echipă. Singura diferenţă este că atunci am luat gol în minutul 2. Clar, Marian Pleaşcă este un câştig pentru noi. Sunt două puncte în două etape, puncte de moral”, afirmat Cojocaru. În runda viitoare, Pandurii se deplasează la Gloria Buzău.

Pandurii Târgu Jiu – Politehnica Timişoara: 1-1 (1-1)
Pandurii: Aldescu – Pleaşcă (cpt.), Cotolan, Diau, D. Filip – Sylla, Moisie (86, Corduneanu) – Velcotă (86, Habet ), Felipe Acosta, Dodoi (90+3, Răchişan) – Goma (46, Bunga). Rezerve neutilizate: Opriţa – Pleşa, Rasoveanu, Zaborowski, R. Cojocaru. Antrenor: Călin Cojocaru.
Politehnica: Hindrich – Sofran , Mera (cpt.), Scutaru, Pamfile – Munteanu (80, D. Andrei ), Cioinac, Codrea, Ivanovici (67, S. Popovici) – Axente (57, R. Rus), Plazonja (80, Radunovic). Rezerve neutilizate: Păduraru – D. Radu , Bocşan, Ignea, Casado. Antrenor: Dan Alexa.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here