Licitație pentru masa bolnavilor. Contract pe doi ani!

1618

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”, din comuna Runcu, organizează o licitație deschisă pentru hrana bolnavilor. Vorbim despre un acord-cadru de prestări servicii de catering, respectiv preparare și livrare hrană pentru pacienții internați în spitalul de la Dobrița, dar și pentru medicii de gardă.

Contractul va fi încheiat pentru o perioadă de doi ani și va intra în vigoare începând cu data de 1 martie. Concret, cel care va câștiga licitația va avea obligația să asigure hrana bolnavilor internați în mod continuu, zilnic, conform orarului stabilit de spital, în conformitate cu necesitățile calorice, cantitative, calitative și de regimuri alimentare solicitate.
Prestatorul se obligă să asigure prepararea și transportul hranei pacienților internați în cadrul unității sanitare până la spațiile de livrare ale Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu”.

Valoarea contractului
Numărul de meniuri zilnice diferă în funcție de numărul bolnavilor internați și de afecțiunile acestora.
„Valoarea totală minimă estimată pentru acordul cadru este de 401.208 lei fără TVA, din care 116.508 lei fără TVA reprezintă serviciile de transport. Valoarea totală maximă estimată pentru acordul cadru este de 2.261.248 de lei fără TVA, din care 116.508 lei fără TVA reprezintă serviciile de transport. Prestarea serviciului de furnizare pachete de meniu se va face în funcție de necesitățile autorității contractante pe toată durata contractului, cu încadrarea în valoarea estimată a serviciilor ce urmează a fi achiziționate, condiționat de existența creditelor bugetare alocate în acest sens și cu respectarea prețurilor unitare din propunerea financiară. Se vor asigura în prețul ofertat toate cele 3 mese principale/zi plus supliment alimentar și transportul aferent”, se arată în documentația de atribuire a contractului.

Termen pentru depunerea ofertelor
Firmele interesate de acest contract au termen până pe data de 8 februarie să depună ofertele.
Prestatorul este obligat să dețină în mod obligatoriu un spațiu pentru prepararea hranei care să respecte condițiile de recepție și depozitare, prelucrare și preparare a alimentelor, modul de organizare a circuitelor bucătăriei și măsurile de protecție igienico-sanitare.
De asemenea, prestatorul este obligat ca hrana proaspăt preparată să o livreze în cel mult 30 de minute de la finalizarea preparării și să o mențină la temperatura de peste 60 de grade C până în momentul livrării. Este strict interzisă păstrarea și readministrarea mâncării gătite, de la o masă la alta.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here