Accident la Răchiți, femeie lovită pe trecerea de pietoni

1541

O femeie de 44 de ani, din Târgu-Jiu, a ajuns, ieri dimineață, la spital, după ce a fost lovită pe o trecere de pietoni. Evenimentul rutier a avut loc în satul Răchiți, din comuna Runcu.
,,Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, o tânără de 27 de ani, din orașul Tismana, în timp ce conducea un autoturism pe DN 67 D, din direcția oraș Tismana în direcția municipiului Târgu-Jiu, la trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător din zona intersecției cu satul Răchiți, din comuna Runcu, nu ar fi acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu.
În urma impactului a rezultat rănirea femeii de 44 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here